Kiezen voor een 4-delige aluminium schuifpui

 

Schuifpuien komen in verschillen maten en vormen voor. Zo kun je kiezen voor de meest doorsnee versie van een enkele schuifpui, waarbij één deur open kan worden geschoven. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om meerdere delen langs elkaar te schuiven, waardoor er nog meer ruimte wordt gecreëerd en de scheiding tussen binnen en buiten nog verder wegvalt. Je kunt zo nog gemakkelijker een doorgang realiseren om de woonkamer in de tuin te laten doorlopen. Zeker met een 4-delige aluminium schuifpui in opzet, is er veel mogelijk om één geheel te maken van het interieur en het exterieur van je woning.

 

Vaste delen bij een aluminium schuifpui, 4-delig

Een aluminium schuifpui, 4-delig in opzet, kenmerkt zich door een tweetal vaste delen en twee schuivende delen. Over het algemeen bevinden de twee schuivende delen zich in het midden van de wand, waarbij één deur naar rechts schuift en de ander naar links beweegt. De schuivende deuren van dit type schuifpui staan eigenlijk altijd naar binnen. Dit heeft als voordeel dat de wielen waarmee over de rails wordt gegleden, schoon blijven en minder onderhoud nodig hebben. Tevens blijft de deur hierdoor optimaal functioneren en zullen de schuifpuien goed blijven rollen over de rails.

 

Technische feiten voor een aluminium schuifpui, 4-delig

De aluminium schuifpuien, 4-delig van stuk, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij de grootste maat een hoogte van ongeveer 3,00 meter bedraagt bij een maximale breedte van ongeveer 6,50 meter. De hoogte en breedte is hierbij afhankelijk van het gewicht dat aan de totale vleugel hangt. De aluminium schuifpui, 4-delig, beschikt over een RVS rail, waarover wielen lopen die het mogelijk maken om de schuifpuien langs elkaar heen te schuiven. Het maakt hierbij weinig uit hoe zwaar de deur zelf is. Het materiaal aluminium is dusdanig sterk dat het grote oppervlakken aan beglazing kan dragen en moeiteloos kan verplaatsen.

 

Kleurenpalet voor een 4-delige aluminium schuifpui

Net zoals bij diverse andere typen schuifpuien, ongeacht of deze nu van kunststof, hout of metaal zijn, biedt ook de aluminium schuifpui in de 4-delige versie, de keuzemogelijkheid uit een ruim scala aan kleuren. De schuifpuien zijn zelfs in ruim 200 verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er ongetwijfeld een kleur tussen zit die goed bij de kleuren van het interieur passen. Om het nog aantrekkelijker te maken, zijn de meeste kleuren bovendien vaak ook nog leverbaar in een matte uitvoering of type structuurlak. Zo kun je werkelijk alle kanten op en is er geen enkel excuus meer om niet te gaan voor deze geweldige stijl van 4-delige aluminium schuifpuien.

 

 

 

Ben je al overtuigd van een aluminium schuifpui als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Aluminium-Schuifpui.nl   -  Powered by Marketing Vision

 vmrgdkpwit