Een 3-delig aluminium schuifpui aanschaffen met montage!

 

Schuifpuien zijn in verschillende uitvoeringen te installeren in de wand van je woning. Vaak beslaat het glas het grootste oppervlak van de wand en zit dit bevestigt in frame, waarbij één of meerdere delen kunnen worden opengeschoven. Het frame kan gemaakt zijn uit allerlei soorten materiaal. Een goede keuze hierin is met zekerheid het materiaal aluminium. Dit heeft veel voordelen op ander materiaal. Ook een dergelijk frame kun je laten vervaardigen uit een enkelvoudig of meerdelige schuifonderdelen. Een goede optie is bijvoorbeeld een aluminium schuifpui 3-delig.

 

Schuivende onderdelen overlappen elkaar

Een 3-delige aluminium schuifpui bestaat uit meerdere delen, waarvan twee delen over elkaar heen kunnen schuiven. Aan weerszijden van het wandoppervlak kun je dan deuren openzetten, zonder dat er verder veel ruimte verloren gaat. Je creëert hiermee een veel wijdere opening dan met standaard schuifpuien en haalt de frisse lucht van buiten nog sterker naar binnen. Door een aluminium schuifpui 3-delig te plaatsen in je woning, ontstaat een aanvullende verlenging ten opzichte van het terras of balkon.

 

Verlengde van je woning

Als het ware haal je nog meer de barrière tussen binnen en buiten weg en kun je gemakkelijker weerskanten op bewegen, zonder telkens opnieuw een deur te hoeven openen. Het glas van de deur schuift als het ware voor het glasgedeelte dat in het midden in positie blijft staan. Doordat beiden van glas is vervaardigd, behoudt je de mogelijkheid om ook hierdoor gewoon naar buiten te kunnen blijven kijken. Door de openheid die met de schuifpuien is gecreëerd geniet je van zowel de openheid als de afscherming tegen de elementen.

 

Hoge isolatiewaarde en veiligheidsglas

Het frame dat voor een schuifpui aluminium 3-delig wordt gebruikt is vaak voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Dit beschermt mensen tegen ongelukken en voorkomt dat het glas in duizenden stukjes breekt wanneer iemand er onverhoopt tegenaan zou vallen. Het glas blijft zo in de constructie staan en kan met veiligheidsmaatregelen worden verwijderd en vervangen. De kans op persoonlijk letsel blijft zo beperkt. Ditzelfde glas zorgt ook voor een hoge isolatiewaarde waarbij het bestand is tegen wind en kou en deze elementen voldoende buiten houdt.

 

Goed onderhoud behoudt kwaliteit

Door de schuivende deuren van het aluminium schuifpui, 3-delig van formaat, aan de binnenkant te laten lopen, voorkom je voortijdige schade en verval. Je kunt zo de wielen waardoor de deuren schuiven, goed schoonhouden. Hierdoor blijven deze goed rollen, ongeacht het gewicht van de deur. Gelukkig heeft het aluminium frame op zich vaak weinig onderhoud nodig om de uitstekende kwaliteit te behouden. Zo kun je volop van de schuifpuien genieten.

 

 

Ben je al overtuigd van een aluminium schuifpui als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Aluminium-Schuifpui.nl   -  Powered by Marketing Vision

 vmrgdkpwit