Aluminium Schuifpui Prijs

De aluminium schuifpui prijs wordt bepaald door diverse elementen. Het soort materiaal dat gebruikt wordt is een belangrijk gegeven voor het bepalen van de prijs van een aluminium schuifpui. Het type hang- en sluitwerk is tevens een belangrijk component in combinatie met het soort van glas dat wordt toegepast. De opbouw van de pui; het aantal delen; de kleur, grootte, toegankelijkheid van de woning; type binnen afwerking zijn ook bepalende factoren die mede de aluminium schuifpui prijs beïnvloeden.

Kleuren bepalen de aluminium schuifpui prijs.

De meeste producenten van aluminium schuifpuien starten vanuit een aantal basiskleuren. Aluminium kleur (geanodiseerd ) wit, crème en antraciet zijn hierbij de meest gangbare ralkleuren die worden aangeboden. Kies je voor een aluminium schuifpui waarvan zowel de binnen- als buitenzijde bestaat uit één van deze basiskleuren, ook wel monokleuren genoemd, dan kom je een aan vrij competitieve prijs te zitten in opzicht van de kunststof schuifpui of de houten schuifpui. Ga je voor een andere kleur of kies je voor een andere kleur aan de buitenzijden dan aan de binnenzijde, duokleur genoemd, dan mag je rekenen op een bijkomende meerprijs van zo’n 20%.

Grootte en bewegende delen determineren de aluminium schuifpui prijs.

Laten we om te beginnen een onderscheid maken tussen een aluminium schuifpui in 2 delen, 3 delen of 4 delen. Uiteraard speelt het aantal delen waaruit een aluminium pui is opgebouwd in combine met de grootte van de schuifdeur een substantiële rol.

De profiel keuze is doorslaggevend voor de aluminium schuifpui prijs.

Bij de productie van een aluminium schuifpui bestaat de mogelijkheid om te kiezen tussen vlak of verdiept profiel, alhoewel 90% van de schuifpuien worden vervaardig in het vlak profiel bestaat ook de mogelijkheid om een aluminium schuifpui te bouwen in het renovatie of steellook profiel. De kostprijs voor een steellook uitvoering ligt enkele tientallen percenten hoger dan zijn uitvoering in vlak profiel. Hierbij nog een zeer belangrijke bedenking. Bij de vlakke profiel uitvoering van een aluminium schuifpui worden de profielen aan mekaar geschroefd terwijl bij de renovatie profiel uitvoering de profielen geperst worden. Voordeel van een geschroefde aluminium schuifpui is dat deze uit mekaar kan worden gehaald en zodanig bij de plaatsing geen extra kosten bijkomen voor een hijskraan.

Gratis offerte met een competitieve aluminium schuifpui prijs

Bij aluminium-schuifpui.nl zit je goed wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve aluminium schuifpui waarbij de aluminium schuifpui prijs bijzonder voordelig is.

 

Ben je al overtuigd van een aluminium schuifpui als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Aluminium-Schuifpui.nl   -  Powered by Marketing Vision

 vmrgdkpwit