Aluminium Schuifpui Rotterdam

 

Hoeveel inwoners hebben een aluminium schuifpui in Rotterdam?

Rotterdam is één van de dichtstbevolkte gebieden van ons land. Hoeveel van de 630.000 inwoners van Rotterdam zouden er in het bezit zijn van een aluminium schuifpui? Hoeveel van de 318.219 tellende huishoudens hebben er reeds één of denken er sterk over na om een alu pui te plaatsen. Statistieken erover bestaan jammer genoeg niet. Het enige wat we vaststelen is dat de aluminium kozijnen een sterke remonte bezig zijn. Aluminium ramen en deuren hebben zich gevestigd op de tweede plaats na kunststof kozijnen.

De meerwaarde van een aluminium schuifpui Rotterdam.

Het grootse voordeel bij de toepassing van aluminium kozijnen is ongetwijfeld het basismateriaal zelf. Aluminium is licht, sterk en onverslijtbaar. Daarom dat de toepassing van een aluminium schuifpui Rotterdam met stip op de eerste plaats komt te staan. Grote oppervlakken, extreme afmetingen zowel in hoogte als in breedte, vormen geen struikelblok. Een aluminium pui kan dit probleemloos aan. Bovendien dien je ook even bij stil te staan dat een investering in een schuifpui uit aluminium een top investering is, die een potentiële meerwaarde betekent voor jouw woning.

 

De huidige kostprijs van een alu pui.

De prijs van een aluminium schuifpui is afhankelijk van diverse factoren. Soort profiel, type schuifmechanisme, soort glas, monokleur of duokleur, het aantal delen waaruit de pui bestaat, grote van de schuifdeur en de toegankelijkheid van de woning.
Voor een top aluminium schuifpui bestaande uit 2 delen, waarvan 1 deel schuift, inclusief montage en uitgevoerd in de basis monokleuren dien je te rekenen op een gemiddelde prijs van 600 euro per m². Wanneer je twee delen went te laten schuiven mag je voor de standaard uitvoering uitgaan van een prijs van 750 euro per m². Bij 3-delige alu puien ligt de vierkante meter prijs gemiddeld rond de 700 euro per m², voor 2 delen vast en één deel schuivend. 875 euro per m² wordt dan de doorsnee prijs voor een 3-delige aluminium schuifdeur waarbij 2 delen schuiven en 1 deel bestaat uit een vast part.
Voor 4-delige puien, bestaande uit 2 schuivende delen en 2 delen vast  ligt de gemiddelde kozijn prijs per m² rond de 750 euro.
Uiteraard speelt ook de grote van het bedrijf in deze prijszetting een belangrijke rol . Grote landelijke producenten, waarbij de productie vrij hoog ligt kunnen jouw meestal een scherpere prijs aanbieden dan sommige lokale leveranciers.

 

 

Het veiligheidsaspect van de topper onder de puien.

Naast degelijkheid speelt de beveiliging tegen inbraak van je schuifpui een belangrijke rol in de overweging om een aluminium schuifkozijn aan te schaffen. Superieur hang- en sluitwerk in combinatie met een stevig glaswerk zijn hierbij de basis voor je te beschermen tegen een mogelijk inbraak.

 Van één feit kunnen we zeker zijn. De komende jaren gaat de aankoop en montage van aluminium kozijnen Rotterdam pieken. Doe alvast je voordeel door de diverse offertes voor een schuifpui in aluminium hier via onze site te vergelijken.

 

 

 

 

 

Ben je al overtuigd van een aluminium schuifpui als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Aluminium-Schuifpui.nl   -  Powered by Marketing Vision

 vmrgdkpwit