Schuifpui Aluminium of Kunststof?

Als je er nog niet helemaal uit bent over de keuze tussen een aluminium schuifpui of een kunststof schuifpui, dan helpen wij je even door de feiten op een rijtje te zetten.

Schuifpui aluminium of kunststof : gemeenschappelijke punten

Wat is de beste keuze? Beide zijn uitstekend en hebben volgende positieve voordelen :

– verkrijgbaar in alle kleuren

– solide en weinig vergankelijk

– goed isolerend, heel mooie u-waarden

– inbraakwerend en super beveiligbaar

– geen onderhoud nodig

– diverse profieluitvoeringen, van rustiek tot modern

– plaatsing in één dag

– milieuvriendelijk en recycleerbaar

Waarom dan toch opteren voor de aluminium schuifpui?

Aluminium schuifpuien hebben wel degelijk een grotere meerwaarden en kwalitatief betere verhouding dan zijn kunststof schuifpui broer. Alhoewel beide materialen duurzaam zijn en minimaal 50 jaar meegaan; dan mag je er van op aan dat de aanschaf van een aluminium schuifpui voor het leven is.

Wereldwijd is de aluminium schuifpui aan een opmerkelijke remonte bezig en dit heeft vooral te maken met de uitstekende nieuwe profielen die op de markt werden gebracht.

Driekamer profielen met tweemaal een thermische onderbreking voorzien van een superieure coating en een hoog scorende isoleringswaarde zijn de huidige norm.

Een aluminium schuifpui haalt zijn beste rendement wanneer het wordt toegepast bij grotere raamoppervlakken. Hierin slaagt geen andere materiaal. Door de lichtgewicht uitvoering van de aluminium schuifpui in combinatie met gelagerde wielen voor een moeiteloos open- en dichtschuiven, haal je met een aluminium schuifpui de Rolls-Royce van de schuifpuien in huis. Lichter en minder slijtagegevoelig; een onbetwist pluspunt.

Tot voor kort had de prijs van een aluminium schuifpui een negatieve invloed op het bestellen van deze pui; de kostprijs lag zo’n 20 % hoger dan zijn kunststof schuifpui uitvoering. Wanneer je kijkt naar de prijs van de basis monokleuren uitvoering van een aluminium schuifpui in verhouding tot een kunststof schuifpui uitgevoerd in nerf, dan blijkt dat de prijs bij diverse producenten dezelfde is of zelfs lager ligt.

De pluspunten van een aluminium schuifpui

Hierbij herhalen we nogmaals de voordelen van de aluminium schuifpui:

– gaat levenslang mee

– slanke profielen mogelijk

– geen onderhoud

– meer ruimte en lichtinval

– uitstekende werking bij grotere raamoppervlakken

– lichter en minder slijtagegevoelig

– inbraakwerende uithefbeveiliging

– gelagerde wielen voor moeiteloos open- en dichtschuiven

– perfect warmte- en geluidsisolerend

– alle kleuren, stijlen en vormen

– solide structuur,zeer geraffineerd en verfijnd

Zekerheid bij de aankoop van een aluminium schuifpui

Eén ding staat vast; als je keuze valt op het plaatsen van een aluminium schuifpui dan doe je ongetwijfeld de beste aankoop van je leven. Jouw woning krijgt een extra meerwaarde en wordt ongetwijfeld de blikvanger in de buurt. Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Ben je al overtuigd van een aluminium schuifpui als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Aluminium-Schuifpui.nl   -  Powered by Marketing Vision

 vmrgdkpwit